Dekmantel | Stage Vacature: Assistent Marketing & Communicatie
Search Results

Stage Vacature
Assistent Marketing & Communicatie

Dekmantel

Dekmantel is een progressief bedrijf binnen de muziekwereld dat is opgericht in 2007, gevestigd is in Amsterdam en zich focust op vernieuwende elektronische muziek. Dekmantel organiseert op dit moment vier festivals (Dekmantel Festival, Dekmantel Festival São Paulo, Dekmantel Selectors en Lente Kabinet) in binnen- en buitenland en runt daarnaast een muziek label.

Functieomschrijving

Als assistent communicatie/marketing heb je te maken met alle activiteiten binnen Dekmantel. Je werkt samen met het communicatie- en labelteam. Wij vinden het interessant om verhalen rondom de artiesten om ons heen te vertellen en we zoeken daar constant nieuwe vormen voor. Je moet dus een gezonde dosis creativiteit hebben en de muziek die we programmeren en uitgeven een warm hart toedragen. Dekmantel is een klein bedrijf, met een flinke hoeveelheid activiteiten. Aanpakken is dus vereist. Je werkzaamheden zijn onder andere het maken en publiceren van content op onze kanalen, het begeleiden van label releases aan de marketingkant en contact met artiesten, internationale partners en pers onderhouden.

Profiel

- Je bent een HBO/WO-student van een gerelateerde opleiding - we zoeken in principe iemand die nog studeert;
- De duur van de stage is minimaal zes maanden waarin je vier tot vijf dagen per week werkt en start idealiter in januari;
- Je hebt affiniteit met de muziek die we programmeren;
- Je hebt een flexibele werkhouding, dagen duren bij ons zelden van 9 tot 5;
- Je hebt gevoel voor het schrijven van korte en lange teksten in het Engels en Nederlands;
- Het spreken en schrijven van de Nederlandse taal is een vereiste;
- Je hebt affiniteit met social media;
- Je hebt basiskennis van Photoshop en InDesign;
- Je hebt basiskennis van audio/video bewerkingsprogramma's;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een leerzame en verantwoordelijke positie binnen een leuk jong team bij een groeiend cultureel bedrijf. Jij bepaalt hoeveel er uit de stage te halen is. Wij bieden ruimte voor eigen input, zelfstandig werken en eventuele doorgroeimogelijkheden na het afronden van de stage en studie als de samenwerking bevalt. Tevens bieden we ook een stagevergoeding aan en elke dag een (gezonde) lunch.

Interesse?

Stuur dan voor 18 november een korte motivatie en je CV naar [email protected]